KRUMPLIS-TÚRÓS CHOGÁCSA RECEPT
Hozzávalók:
- 20 g (kb. fél adagolókanál) Challenge Premium - Hagymás krumplipüré alappor
- 100 g zsírszegény tehéntúró
- 1 db tojás (M-es méretű)
- 120 ml szénsavas víz
- 1 ek olívaolaj
- 1 kk őrölt kömény (ízlés szerint)
- só
- 1 adag (20 g) Tibi titka rostkomplex
(Egy adagot az adagolókanál skáláján az 50 ml-es beosztás tesz ki.)
Elkészítés:
A hozzávalókat jól elkevered, nyomkodd össze villával. Egy sütőpapírral bélelt tepsire szedj kis kupacokat, kézzel kicsit formázd meg.
180 °C-ra előmelegített sütőben (alsó-felső sütésen, légkeverés nélkül) kb. 30-35 perc alatt süsd aranybarnára.
CHALLENGE PREMIUM - TIBI TITKA ROSTKOMPLEX
Rost alapú porkeverék növényi fehérjékkel és egyéb aktív hatóanyagokkal.
Ízesítetlen.
Felhasználási javaslat:
- Challenge világos Chenyér / Chemle készítése:
Hozzávalók:
- 4 adag Bundáskenyér vagy Sajtos-hagymás lángos ízű Challenge Pancake por
- 4 db tojás (M-es méretű)
- 1,5 dl víz
- 4 csipet sütőpor
- 20 g mustár
- 8-10 csepp (friss) citromlé
- 1 adag (20 g) Tibi titka rostkomplex
(Egy adagot az adagolókanál skáláján az 50 ml-es beosztás tesz ki.)
Az összetevőket jól keverd el. 185 °C fokra előmelegített sütőben, olívaolajjal vékonyan kikent őzgerinc formában süsd 35 percig.
Chemleként a tésztát 4 részre osztva süsd olívaolajjal vékonyan kikent közepes méretű sütésálló kerámia tálkákban.
- Challenge Chaluska készítése:
Hozzávalók:
- 2 adag Bundáskenyér ízű Challenge Pancake por
- 2 db tojás (M-es méretű)
- 1 dl víz
- 2 adag (40 g) Tibi titka rostkomplex
(Egy adagot az adagolókanál skáláján az 50 ml-es beosztás tesz ki.)
Az összetevőket jól keverd el. Majd a tésztából szaggass nagyobb galuskákat, és tedd forrásban lévő enyhén sós vízbe.
A Chaluskákat -méretüktől függően- főzd 2-4 percig, majd szűrd le.
Figyelmeztetés:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Egészségügyi kockázat, betegség fennállása esetén a termék megvásárlása, valamint fogyasztása előtt kérjük, konzultálj orvosoddal.
Összetevők: 97% rostkomplex (útifűmagpehely, gluténmentes zabrost, bambuszrost, citrusrost), napraforgómag fehérje, gluténmentes zabfehérje, (Saccharomyces cerevisiae) élesztő-béta-glükánok, enzim komplex [maltodextrin, enzimek (alfa-amiláz, neutrális proteáz, laktáz, lipáz, celluláz)].
Átlagos tápérték adatok |
Érték / 100 g |
Energia (kJ) |
806 |
Energia (kcal) |
200 |
Zsír (g) |
0,8 |
- amelyből telített zsírsavak (g) |
0,1 |
Szénhidrát (g) |
2,9 |
- amelyből cukrok (g) |
<0,5 |
Rost (g) |
86 |
Fehérje (g) |
2,3 |
Só (g) |
0,42 |
Aktív összetevők |
|
(Saccharomyces cerevisiae) élesztő-béta-glükánok (mg) |
100 |
Enzimkomplex (mg) |
100 |
NETTÓ TÖMEG: 300 g
CHALLENGE PREMIUM - HAGYMÁS KRUMPLIPÜRÉ ALAPPOR
Válaszd a Challenge Premium - Hagymás krumplipüré alappor újdonságát, amely egy kollagénes burgonya porkeverék hozzáadott rostokkal, növényi fehérjékkel és C-vitaminnal.
Felhasználási javaslat:
Keverj jól össze 1 adag (45 g) port 150 ml meleg, de nem forró vízzel.
(Egy adagot az adagolókanál skáláján a 100 ml-es beosztás tesz ki.)
A port tócsniként is elkészítheted. Adj 1 adag (45 g) porhoz 50-70 ml vizet és 1 db (M-es méretű) tojást, és jól keverd össze. Majd olívaolajjal megkent serpenyőben süss belőle tócsnikat
Egy tasak 10 adagot tartalmaz.
Figyelmeztetés:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Egészségügyi kockázat, betegség fennállása esetén a termék megvásárlása, valamint fogyasztása előtt kérjük, konzultálj orvosoddal.
Összetevők: 30% burgonyapehely [dehidratált burgonya (99%), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), stabilizátor (difoszfátok), fűszerek, antioxidánsok (aszkorbinsav zsírsav-észterei, nátrium-metabiszulfit), élelmi rostok (gluténmentes zabrost, pektin, inulin), hidrolizált marhakollagén, növényi fehérje mix (gluténmentes zabfehérje, lenfehérje), aromák (zellert tartalmaz), MCT (közepes szénláncú zsírsavak) olajpor [MCT olajpor (kókuszolajból), gumiarábikum, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], zöldségleves porkeverék [só, maltodextrin, répalé koncentrátum, szárított élesztőkivonat, póréhagyma kivonat, petrezselyem kivonat, szárított hagyma, szárított savanyú uborka], étkezési (himalája) só, hagymapor, sűrítőanyag (xantángumi), színezék (kurkumin), C-vitamin (L-aszkorbinsav), papain enzim (Carica Papaya gyümölcsből), enzim komplex [maltodextrin, enzimek (alfa-amiláz, neutrális proteáz, laktáz, lipáz, celluláz)].
Átlagos tápérték adatok |
Érték / 100 g |
*RI% / **NRV% / 100 g |
Érték / adag 45 g |
*RI% / **NRV% / 1 adag (45 g)
|
Energia (kJ) |
1378 |
16* |
625 |
7* |
Energia (kcal) |
329 |
16* |
149 |
7* |
Zsír (g) |
4,7 |
7* |
2,1 |
3* |
- amelyből telített zsírsavak (g) |
0,6 |
3* |
0,3 |
1* |
Szénhidrát (g) |
31 |
12* |
14 |
5* |
- amelyből cukrok (g) |
2,2 |
2* |
1,0 |
1* |
Rost (g) |
25 |
- |
11 |
- |
Fehérje (g) |
28 |
56* |
13 |
26* |
Só (g) |
4,7 |
78* |
2,1 |
35* |
Aktív összetevők |
|
|
|
|
Hidrolizált kollagén (mg) |
20000 |
- |
9000 |
- |
Rostkomplex (mg) |
21600 |
- |
9720 |
- |
Növényi fehérje mix (mg) |
11000 |
- |
4950 |
- |
Vitamin |
|
|
|
|
C-vitamin (mg) |
80 |
100** |
36 |
45** |
*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
**NRV%: Napi táplálkozási referencia érték felnőttek számára.
NETTÓ TÖMEG: 450 g / 10 adag
Allergén információ: Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, tejet, dióféléket, zellert, puhatestűeket és szulfitot tartalmazhatnak.
A Challenge egy komplex filozófia, mely életmódváltáson, tiszta táplálkozáson, magas folyadékfogyasztáson, gondosan megválasztott étrend-kiegészítők fogyasztásán, és az ehhez kapcsolódó lelki munkán alapul.